Banjolučki advokat sudiji kroz protokol poslao šokantne poruke (FOTO) 

Banjolučki advokat Zoran Opačić poslao je sudiji Osnovnog suda u ovom gradu Dragani Kovačević putem protokola dopis vulgarnog sadržaja. 


On je svoj kratki dopis na memorandumu advokatske kancelarije, čiji sadržaj nećemo navoditi u tekstu, ukrasio vulgarnostima dostojnim porno filmovima i predao ga juče na protokol suda. 


U samo jedan i po red dopisa, Opačić je uspio da izvrijeđa i iznese niz mizoginih uvreda na račun sudije i ponizi pravosudne institucije i advokate, ali prije svega žene koje rade ovoj branši.


U Osnovnom sudu su nam potvrdili da je ovaj dopis stigao i najavili da će na njega reagovati. 
Cijenimo da je podnesak neprimjerenog sadržaja, te da isti govori više o samom podnosiocu istog, nego o sudu i sudijama ovog suda. Kako isti ima elemente kažnjivosti isti će biti proslijeđen nadležnim organima na dalje postupanje - odgovorili su za portal mojabanjaluka.info. 


Šta ja napisao, pogledajte na fotografiji u nastavku: 

 

 


Advokat Opačić od ranije je poznat u javnosti zbog tuče sa tužiocem Brankom Bjelajcem ispred kafića kod Osnovnog suda, ali i tome da je uputio preko 300 prijava i tužbi protiv sudija i tužilaca. 
Poznat je po brojnim verbalnim sukobima sa kolegama. 


Nažalost, nismo uspjeli da dobijemo njegovu izjavu i pitamo ga za motive zbog kojih je ovo učinio, jer se nije javljao ni na jedan od mnogobrojnih brojeva telefona koje ima. 

A. Pisarević