Jokić na smotri najboljih košarkaša NBA lige

Nikola Jokić biće drugi put zaredom član startne petorke Zapadne konferencije na utakmici svih zvijezda NBA lige, što će biti njegovo četvrto pojavljivanje na smotri najboljih košarkaša najkvalitetnije košarkaške lige svijeta.

I u društvu najboljih Jokić se izdvaja - po tome što nema društvene mreže tako da i da je htio ne bi mogao da "agituje" za sebe.

Jokić je nedavno u intervjuu za "Arenu sport" rekao da nema društvene mreže, da ne želi da ih ima i da želi da ostane u nekoj vrsti ilegale, koliko je god to moguće imajući u vidu da je najkorisniji igrač u najboljoj ligi na svijetu.

Jokić je izabran u petorku Zapadne konferencije NBA lige, zajedno sa Lebronom Džejmsom, koji će imati titulu kapitena, Stefom Karijem, najboljim šuterom u istoriji, Džaom Morentom, košarkašem Memfisa koji ima šanse da osvoji trofej igrača koji je najviše napredovao, te Endruom Viginsom.

Vigins je najveće iznenađenje u izboru, igrač koji je uoči ulaska u ligu prezentovan kao nasljednik Lebrona Džejmsa umalo je ostao bez šanse da uopšte igra u ovoj sezoni, ali je na sve uticao njegov saigrač iz Golden Stejta, srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

"Vakciniši se", rekao je Bjelica Viginsu tokom njegove konferencije za medije uoči početka sezone.

Ol-star meč, koji je na programu 10. februara, upotpuniće i ekipa Istočne konferencije koju čine Kevin Durent, Janis Adetokumbo, Demar Derozan, Džoel Embid i Trej Jang.

(Nezavisne)

Tagovi: