Klop "šamarom" čestitao Mitroviću

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop čestitao je danas na čudan način srpskom reprezentativcu Aleksandru Mitroviću na sjajnoj partiji u remiju Fulama i kluba sa Enfilda (2:2) u prvom kolu Premijer lige.

Mitrović je bio dvostruki strelac za londonski tim, a kako se moglo vidjeti na snimcima koje su objavili engleski mediji, Klop je po završetku meča prišao Srbinu, pružio mu ruku, a potom ga blago ošamario po lijevom obrazu.

Međutim, nije Nijemac želio bilo kakav incident, već je to bio znak odobravanja za odličnu partiju kojom je Srbin zaslužio zvanje najboljeg igrača utakmice na Krejven kotidžu.

Posljednji fudbaler koji je prije Aleksandra Mitrovića dao dva gola Liverpulu bio je vezista Mančester sitija Ilkaj Gundogan, koji je u tome uspio 2021. godine.

Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije na utakmici protiv Liverpula postigao je dva gola, iznudio penal, imao dva uspješna driblinga, dobio sedam od devet duela na zemlji, kao i 11 od 14 vazdušnih duela i napravio četiri faula.

nezavisne.com