Nemanja Mihajlović prvo pojačanje Borca

Nemanja Mihajlović prvo je pojačanje Fudbalskog kluba Borac za narednu sezonu. U redove Banjolučana stiže iz Sloge iz Doboja, a ponikao je u beogradskom Radu.

Nije mu dugo trebalo da u dresu beogradskog Partizana pokaže svu raskoš svog talenta, pa je ubrzo započeo i inostranu karijeru. Igrao je u Holandiji, Poljskoj i Turskoj, da bi se potom vratio u Srbiju, a onda se obreo i u Premijer ligi, odnosno redovima Sloge.

- Drago mi je što sam stigao u banjalučki Borac. Čuo sam samo riječi hvale, i za klub, i za grad, tako da vjerujem da ću se vrlo brzo uklopiti. Dogovorili smo se za "pet minuta" i ambicije su nam se poklopile. Znam da Borac svake sezone juriša na trofeje, tako da želim da pomognem u ostvarivanju svih ciljeva. Motivisan sam i željan da pokažem sav svoj kvalitet - rekao je Mihajlović

Minule sezone upoznao se sa kvalitetom Premijer lige BiH.

Sve ekipe su izjednačene. Vidjeli smo da se do samog kraja sezone vodila borba za izlazak u Evropu, ali i opstanak. Uvjeren sam da će tako biti i naredne sezone. Prioritet je da se dobro pripremimo, da nas zdravlje služi, a onda ćemo ići korak po korak - kaže Mihajlović.

U Borcu se uveliko radi na sklapanju igračkog mozaika za narednu sezonu.

Veoma sam zadovoljan što smo uspjeli da se dogovorimo sa Nemanjom. Ovo je samo početak. Uskoro nam stiže još nekoliko novih igrača - kaže Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac.

nezavisne.com

Tagovi: