Supružnici iz Doboja uhapšeni zbog trgovine drogom

Bračni par Aleksandar Vasiljević (31) i Adrijana Petrović (34) iz Doboja uhapšeni su u akciji „Smola“ zbog šverca narkoticima i kod njih je pronađeno 910 grama hašiša, saznaje „Glas Srpske“.

Iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, saopštili su da je akcija sprovedena juče, a uhapšene sumnjiče za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga.

-Policijski službenici Sektora kriminalističke policije  i Policijske stanice Doboj 1 zajedno sa pripadnicima Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj, realizovali su operativnu akciju kodnog naziva „Smola“ prilikom koje su lišili  slobode A.V. i A.P, oboje iz Doboja.  Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres na dvije lokacije u Doboju koje koriste lica A.V. i A.P., prilikom čega je na jednoj lokaciji pronađeno i oduzeto devet providnih vrećica sa sadržajem materije zeleno smeđe boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu hašiš ukupne težine od 910 grama – saopšteno je iz  u Policijske uprave Doboj.

Dodali su da je nad osumnjičenima izvršena kriminalistička obrada i o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Doboj.

- Tužilac se izjasnio da je ovdje riječ o krivičnom djelu  neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. Rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta se nastavlja-rekli su u policiji.

Oboje osumnjičenih poznati su policiji, a Vasiljević je bivši momak Saške Kovačević poznate kao Fatalna Saška iz Modriče koja je osuđena na godinu zatvora jer je porno snimcima ucjenjivala fratra. Vasiljeviću je policija u januaru oduzela skupocjeni BMV X6 zbog neplaćenih kazni. On je imao dug od  1.632 KM.

Petrovičćva je početkom godine  ostala bez skupocijenog „BMV   X6“ koji je izgorio u požaru 5. januara. Prema nezvaničnim informacijama koje su se data pojavile, automobil je namjerno zapaljen

(GLAS SRPSKE)

Tagovi: