Svijeće i ruže pred banjalučkom školom i na mjestu tragedije (FOTO)

Na mjestu tragične saobraćajne nesreće u kojoj je u ponedjeljak naveče poginula Milana Koprena (46), pedagog banjalučke OŠ Branko Radičević, brojni građani danas su palili svijeće.

Svijeće su paljene i u dvorištu Osnovne škole u kojoj je nesrećna žena radila, gdje je ostavljeno i nekoliko desetina ruža.

Podsjetimo, Milana je prošle godine bila dobitnik Svetosavske nagrade, a roditeljima učenika u pomenutoj banjalučkoj školi javljeno je da danas u ovoj obrazovnoj ustanovi neće biti nastave.

Banjalučanku, koja je pješačila preko Rebrovačkog mosta, udario je „pežo“, kojim je upravljao Stefan Srdić (20) iz Laktaša.

Devet vatrogasaca i dva vatrogasna vozila izvlačila su "pežo 207" nad kojim je sinoć Stefan Srdić (20) iz Laktaša izgubio kontrolu, skrenuo sa puta te usmrtio Banjalučanku Milanu Koprenu (46), koja je u tom trenutku pješačila preko Rebrovačkog mosta.

Nakon intervencije ponovo je normalizovan saobraćaj na dijelu od Audijevog servisa do mjesta nesreće, a koji je do tada bio zaustavljen.

 

Tagovi: